Architect - Erik Aarts - Architect AvB
15823
page-template-default,page,page-id-15823,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Architect

Uitgangspunt is het maken van architectuur met duurzaamheid, technische logica, innovatieve omgang met de het programma van eisen, contextuele aanhechting en maximale gebruiksmogelijkheden.

 

Door betrokkenheid, kennis en vakmanschap te combineren creëren we een brede basis voor elke opgave. We ontwikkelen een totaalvisie waarbij disciplines als architectuur, stedenbouw en interieur onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden.

 

Esthetische duurzaamheid wordt bereikt door zorgvuldig de materialen, details en vorm te ondervragen op hun kwaliteit, onderhoud en toepassing over meerdere jaren.

 

Architectuur vanuit een herkenbare en inventieve benadering waarbij elke opgave uniek is door haar omgeving, geschiedenis en uitstraling. Een analytische ontwerphouding welke resulteert in gebouwen die vernieuwend zijn en toch een vertrouwde sfeer uitstralen.

 

De belangrijkste werkvelden zijn: binnenstedelijke inbreidingen, woningbouw, vrije sector woningen, utiliteitsbouw en interieurs. Sinds 2005 werken we intensief samen met KK Architecten en hebben gezamenlijk een groot deel van de woningen binnen de Veste in u.p. Brandenvoort ontwikkeld.