Zo, ga ik wonen! - Erik Aarts - Architect AvB
16318
page-template-default,page,page-id-16318,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Zo, ga ik wonen!

Bij de ontwikkeling van een woning staan jouw wensen voorop. Flexibiliteit en keuzevrijheid maken talloze varianten mogelijk.

Zo is er keuze in de bouwstijl, plattegrond het woningtype en verschillende optiepakketten.

Keuze in stijl

Als eerste kent de woning een 3-tal architectuurstijlen waaruit je kunt kiezen; de klassieke, de landelijke en de moderne stijl. Dit is het startpunt van de woning, uiteraard kun je alles naar eigen wensen bepalen.

klassiek

Dit is de architectuurstijl waarbij de traditie van de Nederlandse bouwkunst wordt ge√ętaleerd. De schoonheid van deze woning ligt in de eenvoud en een goede harmonie.

Balans tussen massa, licht en ruimte! Details als terugliggende lagen, kleine neggemaat en brede kozijnen met een fraaie raamverdeling zijn kenmerkend.

Landelijk

De langgevelboerderij heeft model gestaan voor dit type. Gebruik van eerlijke materialen, een architectonische opbouw en accenten middels luiken en verbijzondering van de entree, maken het tot een aanwinst in elke landelijke omgeving.

Modern

Dit herkenbare type bouwt voort op de moderne traditie! Hierbij is rekening gehouden met de groepering van ramen en deuren, toegepaste luifels en een inpandige goot. De goothoogte is flexibel en uitermate geschikt voor inbreidingsgebieden in een stedelijke omgeving. Zorgvuldig gekozen materialen staan garant voor een afwisselend en fris gevelbeeld.

meer over “Zo, ga ik wonen!”