Disclamer - Erik Aarts - Architect AvB
15849
page-template-default,page,page-id-15849,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Disclamer

Erik Aarts architect AvB behoudt alle rechten met betrekking tot de op deze website gepresenteerde teksten en beeldmateriaal.

Het is niet toegestaan om zonder uitdrukkelijke toestemming van Erik Aarts architect AvB teksten en beeldmateriaal van deze site over te nemen, te vermenigvuldigen of op welke wijze dan ook aan enige derden ter beschikking te stellen.Het bureau neemt geen verantwoordelijkheid voor problemen die ontstaan door het gebruik van de inhoud van deze site of van hieraan doorgelinkte internetsites.

Erik Aarts architect AvB verricht alle inspanningen dat al het getoonde materiaal op deze internetsite accuraat en up to date is. Echter aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend.
Deze internetsite kan links naar andere internetsite bevatten. Erik Aarts architect AvB is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze internetsites en garandeert niet de accuraatheid of zekerheid van enig materiaal dat op deze gelinkte sites gepubliceert is.